Podiumschool Spoenk 

Heb je altijd al willen acteren, een mooi verhaal willen vertellen, willen zingen, dansen, slappelachen of prachtig willen huilen? Maar het nooit gedurfd, gedaan of juist wel maar wil je het weer eens oppakken? Zou je nu ook eindelijk weleens in een voorstelling willen spelen, met wat jij graag zou willen? Doe dan mee aan Podiumschool SPOENK .

 

Podiumschool SPOENK is er voor Mini´s, Kids, Tieners, Volwassenen en Senior.

 

Wij spelen geen toneelstuk, maar we vragen wat jij graag zou willen doen op een podium. Daar schrijven we dan kleine scènes voor, zoeken we samen naar mooie nummers om te zingen of gaan we op zoek naar welk verhaal jij wil vertellen.

In 7 vrijdagen gaan we aan de slag en we sluiten af met een soort revue voorstelling die we samen maken. 

 

In 7 bijeenkomsten kijken we waar jouw talenten liggen, wat jij graag zou willen doen en wat er voor nodig is om dat in de voorstelling te laten zien. Onder regie en begeleiding van de deskundige docenten van Stichting Gekheid op een Stokkie gaan we in deze korte tijd intensief aan de slag, om er  samen voor te zorgen dat jij kunt stralen op het podium.

Enige ervaring is niet vereist.

 

Weet je. Sommige kansen moet je gewoon aangrijpen. Als het gaat kriebelen, dat jij denkt: “Goh dat zou ik eigenlijk wel heel leuk vinden….” laat dan de “maar” die er altijd achteraan komt eens achterwege. Doe t gewoon. Je hebt alleen maar iets te winnen. 

Voor meer vragen kunt je ons natuurlijk ook altijd even mailen:

info@gekheidopeenstokkie.nl